10 STVARI KOJE TREBATE ZNATI UOČI VEČERAŠNJEG VJEČITOG DERBIJA

Večeras se od 20 sati na stadionu Grbavici igra najveći bh. derbi između Željezničara i Sarajeva. Riječ je o duelu timov koji su trenutno prvi (FK Sarajevo) i drugi (FK Željezničar) na tabeli BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevo prvo, Željo drugi

Nakon šest odigranih kola Premijer lige BiH Sarajevo je prvo i ima dvat boda više od drugoplasiranog Željezničara. Odavno se nije dogodilo da dva gradska lidera na vrhu tabele dočekuju vječiti derbi.

Željezničar bi u slučaju pobjede prešao Sarajevo i ponovo došao na lidersku poziciju nakon sedam odigranih kola (ukupno se igraju 33).

Ulaznice se mogu kupiti i danas

Za veliki gradski derbi između Željezničara i Sarajeva vlada veliko interesovanje. Nakon drugog dana prodato je 6.487 ulaznica, uključujući i ulaznice namijenjene za navijače Sarajeva. Prodaja se nastavila jutros od 10 sati ispred Stadiona Grbavica.

Cijene ulaznica su sljedeće: Jug – 5 KM, Sjever – 10 KM, Istok – 10 KM, Zapad A1 – 20 KM, Dječije sjever – 3 KM, Dječije istok – 3 KM.

Na stadionu će za navijače Željezničara biti otvorena tri ulaza za Sjever (B1, B2, B3), tri ulaza za Istok (C2, C3, C4), jedan ulaz na Zapad, te šest ulaza na južnu tribinu. Ulaz za osobe sa invaliditetom moguć je na tribini istok – Ulaz C4. Ulazi B4 i C1 su zatvoreni.

Kapije stadiona se otvaraju se u 18:30 sati.

Arhiva

Osim i Musemić se sastaju četvrti put

Večerašnji susret će biti peti međusobni između Amara Osima i Husrefa Musemića (u obzir uzeti susreti kada su Osim i Musemić bili na klupama Želje i Sarajeva).

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

IZETBEGOVIĆ ZA HAYAT O REZOLUCIJI O SREBRENICI: ISTINU TREBA PRIHVATITI I...

0
Najavljena Rezolucija o Srebrenici izazvala je pravu pometnju u Srbiji i entitetu RS. Sazivaju se vanredne sjednice, pokušava se negirati genocid, sakriti zločince i istina prikazati onakvom kakva nije