ABDIĆEVE PRISTAŠE ISPRED KANTONALNOG SUDA NAPALE NOVINARA PORTALA USKINFO.BA

U trenutku hapšenja Fikreta Abdića u Velikoj Kladuši, nekoliko desetaka razjarenih Kladuščana je uzvikivala “babo, babo”, što se moglo čuti na stotinama online medija, kao i na radio i tv stanicama širom BiH, pa čak i širom regije. Kako navodi USKinfo.ba pred zgradom Kantonalnog suda koja se nalazi u Bihaću, nekoliko desetina pristalica i očigledno […]

U trenutku hapšenja Fikreta Abdića u Velikoj Kladuši, nekoliko desetaka razjarenih Kladuščana je uzvikivala “babo, babo”, što se moglo čuti na stotinama online medija, kao i na radio i tv stanicama širom BiH, pa čak i širom regije.

Kako navodi USKinfo.ba pred zgradom Kantonalnog suda koja se nalazi u Bihaću, nekoliko desetina pristalica i očigledno ljutih Kla Kladuščana su napali novinara USK info.ba.

Zanimljivo da je Laburistićka stranka emitovala uživo snimak na Facebooku

Pogledajte video napada na novinara USKinfo.ba:

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ČUDNA JADA OD MOSTARA GRADA: NIKŠIĆ VEČERAO ALI GA NEMA U...

0
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Mostaru, gdje je sinoć bio na radnoj večeri sa zvaničnicima Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.