ADNAN JAKUPOVIĆ I DINO MEMIĆ ‘PRIJETILI’ NOVINARU BATI ŠIŠIĆU: PAZI DA NE ZAVRŠIŠ KAO BRENA

Kažu da nema ljepših od hercegovačkih djevojaka, ali isto tako i od ljubaznijih Hercegovaca. Učinit će sve da svog gosta što bolje dočekaju, da se osjeća domaćinski.

Po ko zna koji put u njemu srcem bliskoj Hercegovini, i poznati novinar Bato Šišić iz Njemačke, uvjerio se da su Mostarci dobra srca. Srdačni, gostoprimljivi, susretljivi…

Bato je boravak u BiH iskoristio i za oktobarsko “sunčanje” u gradu na obalama hladne Neretve. A, kakav bi to boravak u Mostaru bio, a da se ovaj novinar nije vidio sa njemu dragim prijateljima, kako kaže, uvijek zahvalnim sagovornicima, Adnanom Jakupovićem i Dinom Memićem.

Dva popularna Mostarca, slavujskih glasova, prošetali su sa Batom starim dijelom grada, a kada su stigli na Stari Most, nezaobilazna tema je bilo prepričavanje Breninom famoznog “skoka” sa mosta u filmu “Hajde da se volimo”.

Nakon što je Šišić sa obojicom uradio intervju, našalili su se s njim kazavši mu: “E, pazi šta ćeš objaviti jer ako nešto ne bude ok, drugi put te bacamo sa Starog! Pazi da ne završiš kao Brena”. S obzirom na to da su svi dugogodišnji prijatelji razgovor uz takvu “prijetnju” završio se smijehom.

  • Danas u sunčanom Mostaru jedno prelijepo i ugodno druženje sa dvojicom najpopularnijih Hercegovaca, dva vrsna, ma odlična pjevača. Hvala za druženje, odličan intervju… Ma, sve je bilo baš onako, kako se to tradicionalno radi i Hercegovini – objavio je Šišić na svom Facebooku.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.