AMEL TUKA POZVAO NA VAKCINACIJU: ZBOG ONIH KOJE VOLIŠ

Bh. atletičar i olimpijac Amel Tuka pozvao je bh. javnost na vakcinaciju protiv koronavirusa.

Koronavirus je napravio haos u cijelom svijetu i u svakom segmentu života te je odnio milione života, a Tuka je bh. građane pozvao da pomognu u borbi protiv ove pandemije.

  • COVID-19 je stvaran i već je odnio puno života. Hajde da zajedno dobijemo ovu trku za život. Da bismo zaštitili sebe i druge i pomogli u zaustavljanju pandemije, važno je da se vakcinišemo. Zbog onih koje voliš, #vakcinedjeluju – poručio je Tuka.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JOŠ JEDAN IZUZETNO JAK ZEMLJOTRES POGODIO JAPAN, IMA POVRIJEĐENIH

0
Najmanje devet osoba je povrijeđeno u zemljotresu jačine 6,6 stepeni Rihterove skale koji je kasno u srijedu pogodio široko područje zapadnog Japana, a nije bilo upozorenja na cunami.