ANABELA PROGOVORILA O POMIRENJU S BIVŠIM MUŽEM: ANDREJU SAM POTREBNA, JOŠ JE NA LIJEČENJU

Da bivši partneri mogu i poslije razvoda ostati u dobrim i prijateljskim odnosima, dokazuju Anabela i Andrej Atijas.

Njih dvoje ovih dana provode vrijeme na Kopaoniku, a kada su objavili zajedničku fotografiju, mnogi su pomislili da su se Anabela i Andrej i pomirili, jer je on na društvenim mrežama napisao: “Moja djevojka i ja.”

Ipak, kako je pjevačica otkrila, ona je Andreju podrška tokom njegovog izlječenja od alkohola.

Arhiv
  • Andrej je izašao iz bolnice, i dalje je na liječenju. Mene je uzeo za podršku. Njemu sam i dalje važna da se liječenje provede do kraja. Maltene smo nerazdvojivi. Blankica skija s tatom. Meni je važno da ona ima osjećaj porodice, pogotovu na ovakvim putovanjima. Ona je mala, a dosta je prošla posljednjih mjeseci, pa nam je važno da joj povratimo osjećaj porodice i prijateljstva, kao i sigurnosti – kaže Anabela Atijas.

Na pitanje je li na planini ponovo buknula ljubav, s obzirom na to da je Andrej objavio njihovu fotografiju, pjevačica kaže da su samo prijatelji.

Alo
  • Sigurna sam da ćemo uvijek planirati zajednička putovanja, dokle god je to moguće. A, ako se desi nešto više među nama, javljam. Andrej i ja se nismo svađali. Više puta smo rekli da smo jedno drugom veoma važni i da ćemo zajedno odgajati dijete i biti najbolji prijatelji. Moji roditelji su se razveli kada sam imala tri godine, imali su druge brakove, ali su uvijek bili prijatelji. To mi je normalna stvar i hvala im na tome. Kod mene nije normalno da se ljudi svađaju i tuku – rekla je Anabela Atijas, prenosi Kurir.rs.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE