ANGELINA JOLIE NAKON NEKOLIKO MJESECI VIĐENA ISPRED SUPERMARKETA

Nakon nekoliko mjeseci glumica Angelina Jolie ponovno je viđena u javnosti i to tokom šetnje s kćeri Vivienne. Zaputile su se u kupnju namirnica, a prije toga su se opremile zaštitnim maskama i rukavicama zbog pandemije koronavirusa.

Ovih je dana i otkriveno kako je Angelina drastično popravila odnos s bivšim suprugom Bradom Pittom. Glumac je po prvi put nakon prekida viđen u posjeti njezinoj 24 miliona dolara vrijednoj vili u Los Angelesu u kojoj živi s djecom: 18-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh i 11-godišnjim blizancima Vivienne i Knox.

Paparazzi su ga snimili kako je u posjet došao na motoru te se u glumičinom domu zadržao oko dva sata. Mnogi u tom posjetu vide znak da su se bivši supružnici počeli bolje slagati zbog dobrobiti svoje djece, što potvrđuje i činjenica kako se glumac doselio na pet minuta udaljenosti od Angelinine kuće, a opremio je svoje dvorište i spravama na kojima se djeca mogu igrati kad mu dođu u posjetu.

To je veliki korak u njihovom odnosu, jer nedavno Angelina navodno nije dopuštala djeci da viđaju oca, a na sudu je protiv njega vodila nemilosrdnu borbu oko skrbništva i tražila da Brad izdvaja više alimentacije za djecu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE