U srcu Bosne i Hercegovine, u malom ali značajnom Visokom, nalazi se firma koja svojim djelovanjem i principima osvajaju sve simpatije – Neimax d.o.o.

U moru poslovnih subjekata koji teže ispunjavanju svojih ciljeva, Neimax se izdvaja kao sjajan primjer kako se istinska posvećenost prema uposlenicima može manifestovati u obliku gesto koji pomiče granice očekivanog.

Danas vam donosimo priču koja se krije iza osmijeha i radosti jednog od njih – Edina Dragunića. Ova priča, koja nam stiže iz Visokog, nudi nam vjetar u leđa i podsjetnik na to koliko je važna zahvalnost i priznanje u poslovnom svijetu.

Iz Visokog sa ljubavlju: Neimax svom uposleniku Edinu Draguniću poklonio automobil
Iz Visokog sa ljubavlju: Neimax svom uposleniku Edinu Draguniću poklonio automobil

Naime, Neimax d.o.o. je odlučio da u poseban dan – rođendan svog dugogodišnjeg uposlenika Edina Dragunića – učini nešto što rijetko viđamo. Edin, koji je tokom svoje karijere sa Neimaxom proslavio nevjerovatnih 20 godina lojalnosti, nije očekivao da će se taj dan pretvoriti u neviđeno uzbuđenje. Kao znak zahvalnosti za svoju neumornu predanost i trud, Neimax je svom cijenjenom zaposleniku poklonio prelijep automobil.

Ovaj nevjerovatan gest, kojeg su obznanili uz fotografije nasmijanog Edina pored novog automobila, služi kao inspiracija i podsjetnik da lojalnost i predanost zaslužuju nagradu.

"Lojalnost je dobrovoljna, nema prisile, a mi ćemo istu maksimalno nagraditi," poručili su iz Neimax-a, jasno naglašavajući koliko cijene svoj tim.

Iz Visokog sa ljubavlju: Neimax svom uposleniku Edinu Draguniću poklonio automobil
Iz Visokog sa ljubavlju: Neimax svom uposleniku Edinu Draguniću poklonio automobil

Edin Dragunić, koji je bio više nego pozitivno iznenađen, osjetio je da njegov trud nije prošao neprimijećen. Ovaj trenutak će zasigurno ostati urezan u njegovom sjećanju, ali i u sjećanju svih nas koji svjedočimo ovoj dirljivoj priči. Uz želje za sigurnim kilometrom na novom automobilu, nadamo se da će Edin nastaviti pružati svoje najbolje i u budućnosti, inspiriran gestom koji je zaslužio.

Ova priča iz Visokog ne predstavlja samo radost jednog čovjeka, već i jasnu poruku svim firmama – pravilan tretman i priznanje zaposlenih može imati ogroman utjecaj na moral i posvećenost. U vremenima kada je ljudski kontakt i iskrena zahvalnost ponekad zanemarena, Neimax d.o.o. nam pokazuje put kojim treba ići.

Zato, dragi naši čitatelji, budimo inspirirani ovom predivnom pričom i neka nas ona podsjeti da nikada ne zaboravimo cijeniti i nagrađivati trud onih koji čine razliku u našim životima.