ASTROLOZI VAM PORUČUJU: ČEKA VAS JEDAN POZITIVAN DAN

Bik pravi greške na poslu, Rak dobro, Jarac uspješan, Vodolija usamljena, Strijelac zadovoljan

OVAN

Iako razmatrate da promjenite posao, osjećaj sigurnosti koje vam sadašnje mjesto pruža vam ne daje da se tako lako odlučite na taj korak. Niste baš sigurni šta tačno osjećate prema svom partneru. Gubitak apetita.

BIK

Usljed manjka koncentracije i prevelikog umora pravite više grešaka nego obično. Danas vam je jedan od lošijih dana. Osjećate kao da vam je partner jedini čvrst oslonac u životu. Problemi sa niskim pritiskom.

BLIZANCI

Danas ćete imati poteškoća da dođete do informacija koje su vam potrebne zbog čega ćete se osjetiti isfrustrirano. Trenutno stanje u vašoj vezi vam odgovara i ne želite da bilo šta mijenjate. Potrebno vam je više sna.

RAK

Dobro ste raspoloženi i želite da raširite dobru atmosferu na svoje poslovno okruženje. Čeka vas jedan pozitivan dan na poslu. Ukoliko ste danas započeli novu vezu, ona će biti dugotrajna i veoma značajna. Osjetljiv predio zglobova.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BIVŠI KOMANDANT NATO-A: DODIK BLIZAK MOSKVI, PUTINOV NOVI FRONT U UKRAJINSKOM...

0
James Stavridis, bivši vrhovni komandant savezničkih snaga NATO-a i admiral u penziji, u autorskom tekstu iskao je "da ruski predsjednik Vladimir Putin "gura propagandu" i podstiče "vjerske sukobe" u Bosni i Hercegovini i na Kosovu kako bi odvratio NATO od rata u Ukrajini.