BAHATOST KAKVE NIGDJE NEMA: MUŠKARAC IDE REDOM PO PARKINZIMA, KLJUČEM GREBE AUTOMOBILE I SNIMA

Veliki broj Novosađana ostao je prethodnih dana šokiran kada su vidjeli da im je nepoznata osoba tokom noći ključem izgrebala automobile.

Nakon što se na društvenim mrežama ubrzo proširio veliki broj šokantnih snimaka nepoznatog muškarca, koji je išao ulicama Novog Sada i redom uništavao parkirane automobile građanima, shavatili su da je u pitanju masovna pojava u ovom gradu.

Muškarac je, kako prepričavaju korisnici društvenih mreža, šetajući ulicama, redom grebao automobile kljičevima, sve to snimao i objavljivao na svom Instagram profilu.

Ovaj prestuptnik još uvijek nije identifikovan, a Novosađani se nadaju da će ga policija ubrzo uhvatiti.

Video možete pogledati OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PUTNIK (33) PREMINUO NA LETU ZA ITALIJU: S NJIM BILA I...

0
Jučer je na letu Ryanaira iznad Italije preminuo 33-godišnji muškarac dok je njegova trudna supruga sjedila u drugom, zadnjem dijelu aviona.

PANTHEON KONFERENCIJA 2024