BALI BEG SA ŽENOM PREBRODIO NEVOLJE I SVAĐE SA MAJKOM: DOBILI SINA KOJEM SU DALI IME SA POSEBNIM ZNAČENJEM

Prošlog ljeta obožavatelje turskih glumaca Buraka Ozcivita i Fahriye Evcen razveselila je vijest da par čeka drugo dijete.

Od tada je Fahriye Evcen podijelila tek nekoliko fotografija na kojima se vidi njezin trudnički trbuščić, a zvijezde najgledanijih turskih televizijskih serija nisu krile zadovoljstvo što će proširiti porodicu.

Ipak, nisu otkrili puno detalja, a kako Fahriye već neko vrijeme nije aktivna na društvenoj mreži Instagram, mnogi su se zapitali je li njihova beba stigla.

Kako pišu turski mediji, Fahriye je najvjerojatnije rodila 18. januara, a par je ponovno dobio sina kojeg su nazvali Kerem.

Ime dolazi iz arapskog jezika, a znači ‘velikodušnost’ i ‘plemenitost’.

Burak i Fahriye viđeni su kako izlaze iz rodilišta noseći bebu u nosiljci, a okupljenim paparazzima otkrili su da je sve prošlo u najboljem redu.

“Porod je prošao jako dobro. Kerem izgleda kao Karan kada je bio beba. Neka Bog da ovakvu sreću svima koji to žele”, naglasili su glumci.

Burak je potom dodao kako je Karan ponosni stariji brat koji jedva čeka prinovu.

“Karanova reakcija je nevjerojatna, jedva ga je dočekao. Iskreno, iznenadio nas je”, otkrio je glumac.

Inače, glumački par već ima sina Karana koji je rođen 2019. godine, a upoznali su se 2013. na snimanju serije ‘Dnevnik ljubavi’.

Ubrzo su uplovili u vezu, a vjenčali su se 2017. godine na vrlo romantičnoj ceremoniji u Turskoj koja je okupila najveće zvijezde tamošnje scene.

Burak Ozčivit, našoj publici najpoznatiji po ulozi Bali bega u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, a Fahriye Evcen iz popularne iz serije ‘Kad lišće pada’.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.