BARACKU OBAMI JE ‘QUO VADIS, AIDA’ JEDAN OD OMILJENIH FILMOVA

Bivši predsjednik SAD-a Barack Obama na Instagramu je objavio spisak omiljenih filmova.

Među njima je i “Quo vadis, Aida?” bh. rediteljice Jasmile Žbanić koji govori o genocidu u Srebrenici u julu 1995. godine, a koji je nedavno osvojio tri nagrade na dodjeli Evropskih filmskih nagrada i to za najbolji film, za najbolju rediteljicu i najbolju glumicu.

  • Moji omiljeni filmovi godine. Svaki od ovih filmova govori moćnu priču i nadam se da ćete uživati u njima onoliko koliko sam ja – napisao je Obama uz spisak filmova koje je objavio.

Osim “Quo vadis, Aida?”, Obama je naveo i filmove “Drive my car”, “Summer of soul”, “West side story”, “The power of the Dog”, “Pig”, “Passing”, “The Card Counter”, “Judas and the Blac Messiah”, “The Worst Person in the World”, “Old Henry”, “The Last Duel”, “The Tragedy of Macbeth” i “C’mon C’mon”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BBI BANKA NAGRAĐUJE ZA UKAZANO POVJERENJE NOVIM PROGRAMOM LOJALNOSTI

0
U središtu pažnje BBI Banke nalaze se njeni klijenti koje i nagrađuje za ukazano povjerenje. Upravo za njih pripremila je poseban paket pogodnosti kojima se postojećim klijentima zahvaljuje na odanosti, dok novim klijentima na ovaj način izražava srdačnu dobrodošlicu.