BEGOVIĆ UKRATKO OBJASNIO KAKO JE IGRATI SA IBRAHIMOVIĆEM

Reprezentativni golman reprezentacije BiH Asmir Begović se u razgovoru za britanski "The Guardian" osvrnuo na igranje sa Zlatanom Ibrahimovićem, jednim od najboljih napadača u posljednjih 20-ak godina

Reprezentativni golman reprezentacije BiH Asmir Begović se u razgovoru za britanski “The Guardian” osvrnuo na igranje sa Zlatanom Ibrahimovićem, jednim od najboljih napadača u posljednjih 20-ak godina.

Begović je kazao da je on pravi vođa Milana.

  • Zlatan ima veliki uticaj, zbog njegove ličnosti, njegove uloge vođe i njegov kvalitet na terenu. Najbolja stvar vezana za Zlatana je ta što je i sada spreman za takmičenje. S obzirom na godine, on svaki dan radi naporno i želi da bude najbolji. Timski je igrač na mnogo načina. Njegovi standardi tjeraju njegove saigrače da budu još bolji. Zlatan može promijeniti utakmicu svojim prisustvom. Ukratko? On je igrač svjetske klase kojeg je uživanje posmatrati, konstatuje Begović.

Inače, fudbal u Italiji trebao bi se vratiti 12. juna kada će upravo Begovićev Milan igrati protiv Pjanićevog Juventusa.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE