BIJELA KUĆA: OČEKUJE SE DA ĆE AMERIČKI I JUŽNOKOREJSKI PREDSJEDNICI RAZGOVARATI O NUKLEARNOJ SARADNJI

Očekuje se da će američki predsjednik Joe Biden i njegov južnokorejski kolega Yoon Suk-yeol na sastanku u subotu razgovarati o nuklearnoj saradnji usred napetosti na Korejskom poluotoku, saopćeno je iz Bijele kuće.

Tokom sastanka, Biden i Yoon će razgovarati o nekoliko pitanja, uključujući i Sjevernu Koreju.

  • Mislim da možete očekivati razgovor kako o nuklearnoj saradnji, tako i o drugim pitanjima vezanim za tehnologiju – naveli su iz Bijele kuće.

Biden je u petak stigao u Južnu Koreju u svoju prvu trodnevnu posjetu toj istočnoazijskoj državi, samo deset dana nakon što je Yoon položio zakletvu kao novi južnokorejski predsjednik, javlja Anadolija.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE