BILA JE NAJBOLJA NA SVIJETU, A DANAS JE PROPALA NARKOMANKA: UPALA JE U PAKAO POROKA, IZRASLI SU JOJ BRKOVI I BRADA

Denis Rutkovski je 90-ih godina bila velika nada sporta, osvajala je titule, a onda je sve krenulo naopako...

Denis je bila izuzetno uspješna bodibilderka, poznata pod nadimkom “Zlatna pantera”. 1993. godine dogurala je do vrhunca karijere, kada je osvojila prestižnu titulu ms. Olipmija i tada je zaradila ogroman novac.

Nakon osvajanja titule vratila se u rodni Teksas gde je nastavla da studira, međutim, nije uspjela da se izbori sa pritiskom i ubrzo joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.

Video pogledajte i OVDJE

Svi koji prate ovaj sport šokirali su se kada je, prije očekivanog pohoda na sam vrh svijeta, donijela odluku  da se povuče. Postala je glumica i zaradila je ogroman novac u šou-biznisu.

Video pogledajte i OVDJE

Kako su godine prolazile njeno psihičko stanje je bilo sve gore i gore. Ušla je u pakao droge i alkohola. Danas nije šampionka i uspješna javna ličnost, već propala narkomanka. Zbog ogromne količine steroida koje je uzimala ima velike brkove i bradu…

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE