BIO BI TO NAJBOLJI KRAJ VELIKE ERE: MESSI I RONALDO U ISTOM KLUBU – ŠTA MISLITE O TOME?

Posljednjih petnaestak godina fudbal su erom rivalstva obilježili dva ponajbolja fudbalera u historiji, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Ronaldo je nakon odlaska iz Real Madrida igrao za Juventus, a sada je u Manchester Unitedu, dok je Messi nakon 21 godinu ljetos napustio Barcelonu i pojačao PSG.

Francuski mediji plasirali su jutros senzacionalnu vijest da PSG prati situaciju oko Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu, te da će ga vrlo rado dovesti u svoje redove ukoliko se za to ukaže prilika.

Messi i Ronaldo bi tako nakon godina i godina rivalstva zajedno dijelili svlačionicu i bio bi to istinski spektakl za sve ljubitelje fudbala.

Obojica sa svojim klubovima imaju ugovore do ljeta 2023. godine, tako da bi PSG, u slučaju da na ljeto odluči da dovede Ronalda, Crvenim đavolima morao uplatiti određeni iznos novca na ime obeštećenja.

Podsjetimo, Portugalac je imao obećavajući početak sezone, no ubrzo su loše partije ne samo njega nego i cijelog tima dovele do glasina da bi već na ljeto mogao promijeniti sredinu.

Manchester United zauzima tek sedmo mjesto na tabeli Premier lige s 31 bodom. Momčad koju vodi Ralf Rangnick do sada je ostvarila samo devet pobjeda, četiri remija i ima čak šest poraza. Unitedu ne ide, postoji opravdan strah da možda neće izboriti ni Ligu prvaka, a Ronaldo kao što znamo nije navikao na poraze.

Tako bi, zasićen situacijom u Manchester Unitedu, Ronaldo mogao poslati svog agenta Jorgea Mendesa da traži novu priliku za njega, a španski mediji su prije nekoliko dana plasirali i vijest da bi mogao pojačati Barcelonu, prenosi SportSport.ba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE