BIVŠA ŽENA PHILA COLLINSA OTKRILA ZAŠTO GA JE OSTAVILA DOK JE BIO BOLESTAN

Bivša supruga muzičara Phila Collinsa, Orianne Cevey Bates, otkrila je u novom intervjuu zbog čega ga je odlučila ostaviti tokom jednog od njegovih najtežih perioda.

U vrijeme kad se odlučila razvesti od njega, Phil je patio od teške depresije.

Orianne je ispričala da je njen bivši muž pio i gledao televiziju po cijele dane te je odbijao izaći iz kuće i viđati se s prijateljima. S vremenom su počeli spavati u odvojenim sobama, a ona se počela viđati s drugim muškarcima.

  • Osjećala sam se kao da sam zarobljena u zlatnom kavezu. Kad je neko depresivan, teško mu je pomoći. Koliko god ih voljeli, zašto biste to trpjeli? Nakon nekoliko godina svega vam je dosta. Phil se nije brinuo za sebe, a ako se nije brinuo o sebi, možete zamisliti koliko se onda brinuo o meni. Teško je. Osjećate se usamljeno i osjećate se kao da nemate nikoga s kime možete razgovarati. Bila sam tužna i nesretna – ispričala je.

Phil se nedavno našao na sudu s Orianne jer ona i njen novi suprug Thomas Bates nisu htjeli izaći iz njegove 30 miliona dolara vrijedne vile u Miamiju. Sud je odlučio u njegovu korist, a Orianne je, kako bi mu se osvetila, prodala sve njegove vrijedne stvari, uključujući i njegovu zlatnu ploču, i to po niskoj cijeni.

  • Kad živite u luksuznoj vili imate prekrasan pogled, ali to je sve što imate. Nemate ljubavi, ništa – rekla je.

Orianne i Phil bili su u braku od 1999. do 2008. godine, a romansu su obnovili 2016. Dobili su i dva sina, Matthewa i Nicholasa, a upravo su sinovi uhvatili njihovu majku u zagrljaju drugog muškarca te su joj rekli da sve mora priznati ocu, inače će oni to učiniti umjesto nje. Phila je Orianne ostavila preko poruke, a kasnije se za svog ljubavnika i udala.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE