BIZARNO: MUŠKARAC IZBAČEN IZ AVIONA JER JE PREKO LICA NOSIO TANGE

Nesvakidašnja vijest dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država.

Na aerodromu na Floridi desio je jedan, u najmanju ruku rečeno, bizaran incident.

Naime, jedan muškarac izbačen iz aviona kompanije United Airlines zato što je nosio crvene tange preko lica, rekavši kako mu one služe kao zaštita protiv COVID-a. 

Izvjesni Adam Jenne (38) viđen je na video snimcima kako na licu nosi crvene tange umjesto obične maske za lice. 

Muškarac je par puta zamoljen od strane osoblja da tange skine sa lica prije leta sa aerodroma Fort Lauderdale-Hollywood nakon što je ušao u spor sa stjuardesama, piše Insider.

Jenne je rekla za WSVN7 News da je nosio gaćice na licu umjesto maske  i to je bio njegov način borbe protiv restrikcija.

Trenutno je na snazi u SAD-u odredba da svi putnici moraju da nose masku za lice u avionima, vozovima i autobusima, kao i na aerodromima i drugim tranzitnim stanicama.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HOĆE LI VLADA FBIH DANAS KONAČNO IMENOVATI DIREKTORA KCUS-A?

0
Na današnjoj sjednici Vlade FBiH, prema nepotvrđenim informacijama, trebala bi konačno biti donijeta odluka o imenovanju direktora Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.