BOKI 13 IZDEFORMISAN NA SUDU GLAVNI AKTER AFERE REKET MOLI DA SE ODLOŽI SASLUŠANJE ZBOG ZDRAVLJA

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pojavio se jučer na suđenju zbog reketiranja, a tom prilikom naveo je da je njegovo zdravstveno stanje loše.

Boki 13 je, kako prenose makedonski mediji, zatražio medicinsku pomoć tokom saslušanja jer je, kako je naveo, povraćao deset puta.

  • Želim aktivno da učestvujem u suđenju, ali jednostavno nisam u mogućnosti – rekao je Boki 13, koji se u sudnici pojavio potpuno izdeformisanog lica.

Kako se dalje navodi, dokumentaciju sudu predao je i zatvorski ljekar koji je utvrdio da Jovanovski stalno povraća, osjeća napetost i vrtoglavicu, a u dva navrata je utvrđeno da mu je stanje opasno po život.

Njegov advokat Saso Dukovski rekao je da se o zdravlju Jovanovskog razgovaralo mjesecima.

  • Ne želim da ostavljam utisak da odlažemo suđenje, ali evo kako taj čovek izgleda. Njegovo liječenje je obustavljeno i nije tačno da mu se pruža bilo koja terapija – rekao je Bokijev advokat.

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, podsjetimo, je navodno tražio osam miliona eura kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbijedio da se sudski postupak protiv biznismena Jordana Orce Kamčeva obustavi.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE