BOLJE OD PRŽENICA: PREPEČENI SENDVIČ IZ TAVE SA OSVEŽAVAJUĆIM PRILOZIMA

Doručak koji će vas odmah osvojiti.

Sastojci:

6 parčeta hljeba

10 čeri paradajza

4 čehna bijelog luka

so

maslinovo ulje

1 kašičica origana

30 g putera

3 kisela krastavčića

malo feferona

Priprema:

Isijecite čeri paradajz na polovine, posolite, dodajte origano i maslinovo ulje. Ispecite u rerni 200°C nekih 25 minuta.

Isecite kriške hljeba. Premažite puterom svaku stranu. Dodajte rendani kačkavalj, spremljeni paradajz, par komada, krastavčiće i feferone. Preklopite.

Ispržite u tavi, svaku stranu po 3 minuta.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KATASTROFALNA SEZONA ZA PROIZVOĐAČE JAGODA U ČELIĆKOM KRAJU

0
Iza proizvođača jagoda u Čeliću, u Bosni i Hercegovini, je katastrofalna sezona, govori Mustafa Mešković, koji je uzgajao jagode na 3.5 hektara površine.