BORDO GALA VEČE U ZNAKU PONOSA, TRADICIJE I NOVE ERE

Fudbalski klub Sarajevo večeras je u sarajevskoj Vijećnici organizovao centralnu svečanost povodom obilježavanja 75 godina postojanja kluba.

Bordo gala večeri prisustvovale su brojne ličnosti iz oblasti sporta, kulture i politike, kao i legende Fudbalskog kluba Sarajevo.

Prisutnima su između ostalog imali priliku da čuju obraćanja kapitena prve šampionske generacije, Mirsada Fazlagića, kapitena prvog tima, Krste Velkoskog, predstavnice SFK 2000 Sarajevo, Azre Numanović, te člana Akademije, Mihajla Jovaševića, a za kraj prisutnima se obratio i predsjednik Upravnog odbora, Ismir Mirvić.

  • Sarajevo ne čine samo prvi tim i igrači na terenu. Mi smo svi FK Sarajevo, nama trebaju svi ljudi iz ovog grada. Otvorit ćemo svoja vrata i tražit ćemo solucije. Naša vrata su otvorena, dođite i dajte svoj doprinos“, istakao je predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, Ismir Mirvić.

Također, istakao je važnost podizanja svih procesa u Klubu na novu razinu te da od prvog tima i kompletnog Kluba svaki dan očekuje maksimum, kao što to očekuje od sebe, te najavio posebno ulaganje u Akademiju kako bi Sarajevo osiguralo budućnost njegujući najmlađe. 

  • Želio bih i da se navijačima zahvalim na podršci. Svi smo mi navijači, ali naši navijači su zaista posebni. Šta vam mogu reći, osim da vas neću iznevjeriti“, istakao je za kraj Mirvić.

Ceremonija u Vijećnici bila je svojevrsni šlag na tortu kada je riječ o proslavi 75. rođendana Sarajeva, nakon što je u prethodnim danima realizovan niz aktivnosti u čast ovog jubileja bordo kluba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.