BOSANAC KOMENTIRAO PONAŠANJE VRIJEDNE AUSTRALKE: DA SU DANAŠNJE ŽENE TAKVE, BILO BI MANJE RAZVODA

Nakon što smo na portalu objavili tekst o domaćici Brooke Smith iz Brizbejna u Australiji koja je javno kazala da ustaje u 4:30 sati kako bi svom mužu napravila doručak, komentari na taj njen potez, barem na našem portalu, izuzetno su pozitivni i pohvalni po nju.

Iako su je neki na Facebooku osudili, pojedini naši čitaoci javno su pohvalili potez Bruk.

  • Svaka čast. Da su današnje žene takve, bilo bi manje razvoda, a više zajedničkog života i sretnijih porodica. A siguran sam da ima više poštovanja od svog muža nego 90 posto ovih što se prave gospođe po cijenu da trpe u braku. Gospođo svaka čast – napisao je jedan čitalac.

Druga čitateljica je napisala:

  • Svaka čast za takvu ženu. I ja sam mom suprugu isto to radila i šta mi je falilo. Samo što je to čudno u ovo vrijeme da ima jedna takva od 1000. Ponosi se svojim poštovanjem prema svom suprugu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.