BRIGA ME, NE ŽELIM DA GA VIDIM U ŽIVOTU: MIRJANA KARANOVIĆ REAGOVALA NA ODBACIVANJE PRIJAVE PROTIV LEČIĆA

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično djelo, niti bilo koje drugo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Glumica Mirjana Karanović prokomentarisla je odluku tužilaštva, te istakla da i dalje stoji pri tome da se Lečić nedolično ponašao, misleći na snimak razgovora između Danijele i Branislava koji je isplivao u javnosti.

  • Kada je sve isplivalo u javnost, ja sam iznijela svoj stav povodom njegovog ponašanja u snimku gdje se čuje kako razgovara sa Danijelom Štajnfeld. Šta mene briga za tužilaštvo, imam stav o tome šta sam čula i to je nedopustivo. Znam da glumci koji su tada radili sa Danijelom i Lečićem na toj predstavi tada to nisu odbacili. Također, ja njega nisam optužila za silovanje, nego za ponašanje prema koleginici, a u šta ja lično vjerujem to je moja stvar – rekla je Karanovićeva za Novu S i dodala da je odluka tužilaštva da odbaci optužbe pitanje prava i procedure, te da su njeno mišljenje o slučaju mnogi pogrešno razumjeli.

Na pitanje da li to znači da nije promijenila mišljenje o kolegi, kao i da li ga je srela otkako je afera isplivala u javnosti, glumica je ostala kategorična.

  • Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim – poručila je Karanovićeva.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.