BRITNEY SPEARS SE VRATILA NA INSTAGRAM: ‘NE, NISAM IMALA MENTALNI SLOM…’

Nakon što su joj obožavatelji poslali policiju na vrata zbog zabrinutosti da je možda u opasnosti, Britney Spears je vratila svoj profil na Instagramu sedam dana poslije deaktivacije i u novoj objavi poručila da "nije imala mentalni slom".

  • Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala mentalni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom. Nikad se nisam osjećala bolje”, napisala je pjevačica u podužem opisu objave uz fotografiju ružičaste ruže.

Nakon toga je objavila i videozapis na kojem se može vidjeti kako pozira u kratkoj kariranoj suknji i bijeloj košulji, u kojem je poručila kako “čeka komplimente”. Na obje je objave isključila mogućnost komentiranja korisnika.

Ranije optužila fanove da su pretjerali zbog poziva policiji

Video pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Spears je nedavno ponovo obrisala svoj račun na Instagramu, a kako je u posljednje vrijeme imala ispade u javnosti, njezini su fanovi bili zabrinuti, pa su joj na vrata poslali policiju. Pjevačica se nakon toga oglasila na Twitteru i poručila im je da su ovaj put pretjerali.

  • Kao što već vjerovatno svi znate, policija mi je došla doma na vrata jer se neko odlučio našaliti. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su pretjerali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost”, napisala je.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HAOS NA AERODROMU U DUBAIJI: PUTNICI OČAJNIČKI TRAŽE HRANU A PONESTAJE...

0
Turisti zaglavljeni na aerodromima  u Dubaiju ispričali su da "očajnički traže hranu" dok im istovremeno ponestaje vode, zbog velikih poplava koje su prouzrokovale kiše i grmljavinske oluje, prenosi BBC.