BROJNE REAKCIJE NA ODLUKE CIK-A, UHAPŠEN DRŽAVNI MINISTAR MILOŠ LUČIĆ: U ‘VIJESTIMA U 7’ I O SAMITU U TIRANI

U „Vijestima u 7“ večeras gledajte:

U Tirani se okupili predstavnici zemalja Evropske unije i zapadnog Balkana. Usaglašeni stavovi o ruskoj agresiji na Ukrajinu, migracijama i borbi protiv terorizma.

U posjeti Bosni i Hercegovini iranski ministar vanjskih poslova. Susreo se s ministricom Turković. Kadrovi HDZ-a i SNSD-a odbili susret.

Brojne reakcije nakon odluke CIK-a da će o ključnom delegatu Kluba Srba odlučivati žrijeb. Žrijeb za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH u narednim danima.

Uhapšen ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Miloš Lučić. Tereti se za zloupotrebe javnih sredstava i zloupotrebe pri zapošljavanju.

Podignuta optužnica protiv osam osoba u predmetu “Sky”. Među optužbama i umiješanost u ubistvo načelnika Krim-policije Prijedor Radenka Bašića.

Naš izbor je istina, neka vaš budu „Vijesti u 7“.

Video pogledajte i OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.