BURAN LJUBAVNI ŽIVOT HALITA ERGENCA: ZBOG BERGUZAR JE OSTAVIO JE TRUDNU SUPRUGU

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih turskih glumaca Halit Ergenc danas je napunio 52. godine.

Najpoznatiji po ulogama Onura u seriji “1001 noć” i Sulejmana Veličanstvenog, ovaj turski zavodnik vodi jednako uzbudljiv život i ispred i iza kamera. Najviše pozornosti privlači njegov ljubavni život koji pokušava držati daleko od očiju javnosti, no to mu ipak ne uspijeva.

Naime, Halit i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel imaju troje djece, a upoznali su se i zaljubili na snimanju serije “1001 noć”.

Međutim, Halit je bio u braku s 14 godina mlađom glumicom Gizem Soysaldi, a Berguzar je bila u dugogodišnjoj vezi.

Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem koja je tada bila trudna pa je odlučila otići na pobačaj.

Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što prije sve okončali.

Nakon što su se vjenčali 2009. godine, tamošnji mediji počeli su pisati kako par ima problem. Navodno je za sve bila kriva glumica Meryem Uzerli koja je glumila s Halitom u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Turski mediji su pisali da Berguzar izluđuju intimne scene između njih i da se zato razvode.

O krizi u njihovu braku su turski mediji pisali i prošle godine, kada se glumca povezivalo s kolegicom Tubom Buyukustun.

Par ni ovaj put nije komentirao te medijske napise, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, čine se sretniji nego ikad.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE