ČANAK SE OŠTRO OBRATIO ŠEŠELJU: SVINJO, ZLOČINČE, ČEKAM TE, PONESI PIŠTOLJ

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak odgovorio predsjedniku SRS-a Vojislavu Šešelju i izazvao ga na dvoboj sa pištoljima.

Ovo je uslijedilo nakon gostovanja Šešelja u sinoćnjoj emisiji “Ćirilica”, tokom koje je izbila žestoka svađa sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, koji je zbog toga napustio studio.

Čanak je ispričao kako je Šešelj, kada su se našli oči u oči, “stavio bodigarda pa rekao da će mu kopulirati sa majkom nakon čega je počeo da viče i prijeti”.

  • E, pa Vojislave Šešelju, svinjo jedna, zločinče najobičniji, čekam te gdje hoćeš, kad hoćeš s pištoljem, ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim, da riješimo to za svagda – rekao je Čanak u studiju kod kontroverznog Milomira Marića.

Prethodno je voditelj pokušao da isprovocira lidera LSV-a pričajući o Šešeljevim akademskim uspjesima, a potom je Čanka upitao je li Šešelj “pametniji od njega”.

  • On je zvijer koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludio došao da se sprda sa ovom zemljom i sa ovim narodom – kazao je, između ostalog Čanak.

Istakao je da “on nije pobijeđen”.

  •  Neka dođe to smeće da se obračunamo jednom, pa zauvijek, a ne da me sačekuje ovdje kao kukavica posljednja. To đubre najobičnije sa svojim tjelohraniteljima – rekao je Čanak dodavši da Marić nije ništa učinio da spriječi incident kod njega u emisiji.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE