ČETIRI DANA HODAO S ‘NOKIJOM 3310’ U ŽELUCU, IZVADILI JE BEZ REZA: NAVODNO SNAKE JOŠ RADI

Muškarac (33) došao je u prištinsku bolnicu i požalio se na bolove. Odveli su ga na redngen i šokirali se kad su vidjeli snimak. Morali su mu hitno izvaditi mobitel jer su se bojali kiseline iz baterije.

Hirurg iz Prištine objavio je na Facebooku fotografije rendgena i mobitel koji je izvadio 33-godišnjem pacijentu iz želuca.

Muškarac je mini Nokiju 3310 imao u želucu četiri dana. Javio se u bolnicu žaleći se na bolove. Odveli su ga na rendgen i vidjeli mobitel BM10, mini verziju popularne Nokije, kojeg će prepoznati starije generacije. 

Foto: Facebook

Mobitel je ugrožavao pacijentov život jer je postojala mogućnost da iz baterije procuri kiselina. Izvadili su mu mobitel bez da su ga rezali. Odlučili su se na endoskopsku metodu, kojom se manje intervencije rade instrumentom koji u tijelo ulazi kroz usta, prenosi 24sata.hr

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE