CHRISSY TEIGEN NAKON GUBITKA BEBE OGLASILA SE S DVIJE REČENICE

Chrissy Teigen oglasila se objavom na svom Instagramu prvi put od gubitka djeteta.

  • Tihi smo, ali dobro smo. Volimo vas sve jako puno – napisala je Chrissy uz screenshotove objave njenog supruga, pjevača Johna Legenda, posvećene njoj.

“Ovo je za Chrissy”, napisao je Legend na Twitteru podijelivši snimku svoje izvedbe pjesme Never Break na dodjeli muzičkih nagrada Billboard u srijedu. Taj je nastup također posvetio supruzi te time raznježio mnoge.

  • Toliko volim i cijenim tebe i našu porodicu. Zajedno smo doživjeli najviše vrhunce i najniže padove. Gledati te kako nosiš našu djecu bilo je tako dirljivo i činilo je da se osjećam tako ponizno. Zadivljen sam snagom koju si pokazala kroz najizazovnije trenutke. Kakav je to nevjerovatan dar moći donijeti život na svijet. Doživjeli smo čudo, snagu i radost ovog dara, a sada smo osjetili i njegovu krhkost”, napisao je.
  • Napisao sam ovu pjesmu jer vjerujem da ćemo, dok hodamo ovom zemljom, držati jedno drugom ruku kroz svaku suzu, kroz svaki uspon i pad, kroz svaki test. To smo obećali jedno drugome na dan vjenčanja prije sedam godina i svaki izazov s kojim smo se suočili učinio je to obećanje moćnijim, otpornijim. Naša ljubav će ostati. Nikad se nećemo slomiti – zaključio je te zahvalio svima na podršci.

Chrissyna objava i share Johnove posvete na Instagramu u samo je nekoliko sati prikupio više od dva miliona lajkova i mnoštvo komentara podrške.

Podsjećamo, Chrissy i John su sredinom septembra na društvenim mrežama podijelili fotografije iz bolnice i otkrili da su izgubili bebu kojoj su dali ime Jack.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TADŽIKISTAN UHAPSIO 9 POVEZANIH S POKOLJEM U MOSKVI, DOVELI IM PORODICE...

0
Tadžikistan je uhapsio devet osoba osumnjičenih za povezanost s masovnom pucnjavom u ruskoj koncertnoj dvorani prošlog petka, kao i s militantnom islamističkom skupinom koja je preuzela odgovornost za napad, rekao je Reutersu tadžikistanski sigurnosni izvor.