CRISTIANO RONALDO ŠOKIRAO STANOVNIKE: PRIJAVIO SE U LOKALNU TERETANU ZA 255 FUNTI MJESEČNO

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo napravio je rijedak potez kada se prijavio u lokalnoj teretani.

Ovim potezom iznenadio je sugrađane Cheshirea potpisivanjem ekskluzivnog objekta u Knustfordu koji košta 255 funti mjesečno.

Ronaldo (37) je viđen kako vježba u klubu Cpase, koji se nalazi u području popularnom među fudbalerima Premijer lige , tokom skoro cijele sedmice.

Portugalac obavlja ove treninge pored treninga u Carringtonu sa Unitedom i u svojoj privatnoj teretani.

Ronaldo je ove sedmice objavio sliku sa svojim sinom Cristianom juniorom u komori za krioterapiju u teretani. Tamo je trenirala i njegova supruga Georgina Rodriguez.

Bilo je spekulacija o Ronaldovoj budućnosti na Old Traffordu nakon loše sezone tima, zbog koje su Crveni đavoli propustili kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ronaldo ima ugovor u Unitedu do 2023. godine, s mogućnošću produženja za još godinu dana, a novi menadžer Erik ten Hag potvrdio je da želi da portugalski napadač ostane u klubu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HDZ U HRVATSKOJ NIJE POBIJEDIO SAMO U DVIJE IZBORNE JEDINICE OD...

0
Tokom noći HDZ je dobio još jedan mandat pa sada, nakon 99,3 posto obrađenih mjesta, ima 61 mandat na održanim izborima u Hrvatskoj.