CRNOGORCI NA GRANICI KOD MUŠKARCA PRONAŠLI 43 KG MARIHUANE

Službenici Uprave policije i Uprave prihoda i carina Crne Gore jučer su na graničnom prijelazu Ranče, koji vodi ka Srbiji na izlazu iz Crne Gore, spriječili krijumčarenje oko 43,7 kilograma marihuane, javlja Anadolija.

U saopćenju se navodi da su jutros oko pet sati policijski i carinski službenici kontrolisali vozilo nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.J. (30) iz Nikšića.

Prilikom kontrole pronađeno je 40 pakovanja sa biljnom materijom tamnozelene boje, za koju se sumnja da je marihuana, ukupne težine oko 43,7 kilograma.

  • Droga je pronađena u posebno napravljenom prostoru koji se nalazio ispod zadnjeg sjedišta i prtljažnika vozila – navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je D.J. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NOVI LIDER FRANCUSKE DESNICE NE KRIJE SIMPATIJE PREMA TRUMPU: MOJE SRCE...

0
Predvodnik liste francuskog Nacionalnog skupa i čovjek kojeg mnogi smatraju liderom desnice u ovoj zemlji Jordan Bardella govorio je o brojnim geopolitičkim temama te se dotaknuo i izbora u SAD-u.