DA JE VAŠA PLATA PJESMA – KOJA BI BILA: PITANJE ‘SRUŠILO’ DRUŠTVENE MREŽE

Na društvenim mrežama posljednjih dana mogao se primijetiti jedan post - koji je izazvao lavinu komentara.

Kako i ne bi, kada je pitanje glasilo:

“Da je vaša plata pjesma, koja bi to pjesma bila?”.

A komentatori iz svih zemalja Balkana su iskoristili poznati humor, kreativnost i dosjetljivost te napisali noz vrlo poznatih i simboličnih pjesama.

“Nisam te se nagledao”, glasio je najčešći odgovor, a zatim ga slijede:

“Ostala si uvijek ista”, “Evo vec je jesen, a tebe jos nema…”, “Otišla je e pa neka…”, “Zavede me i nestade”, “Ko te ima – taj te sanja…”.

A sada ste vi na redu – koji je vaš odgovor?

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI: U POLICIJI BILI VIŠE OD OSAM...

0
Roditelji nestale djevojčice iz Srbije Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gdje su saslušavani povodom nestanka kćerke.