DA LI SU NA KORAK DO RAZVODA? SEVERINA I IGOR SE RAZIŠLI ZBOG NJENOG SARADNIKA

Srbijanski mediji posljednjih dana sve više pišu o definitivnom razvodu Severine i Igora Kojića.

Supružnici su već nekoliko mjeseci odvojeni, a ljetni odmor proveli su na različitim destinacijama. Mediji u susjednoj zemlji pišu da je definitivan kraj došao jer se Severina pomirila sa svojim dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem.

Mediji pišu da se Tomica Petrović od početka protivio vezi i braku s Igorom Kojićem, a navodno su Igor i on u lošim odnosima od početka. Zbog toga je Severina navodno dala otkaz Petroviću koji joj je godinama uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o financijama. Severinina karijera potom je krenula silaznom putanjom, a pjevačica je početkom ove godine Tomici pružila ruku pomirenja, što je Kojića, navodi se, jako razbjesnilo.

Magazin Story navodi da je Kojića razbjesnila i njena nedavna objava na Instagramu, gdje je pozirala s Tomicom i ostatkom ekipe te napisala da je to njen mali krug velikih ljudi.

Ogorčen zbog toga što među njima vidi Petrovića, Igor se nije mogao suzdržati.

  • Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije, navodno je Severini napisao Igor, ali tog komentara nema na Instagramu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MUAMER, NAIM, KENAN, AHMET I ADIS OPTUŽENI ZA KRIJUMČARENJE NAJMANJE 150...

0
Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH, u okviru borbe protiv organizovanih ilegalnih migracija, podigao je optužnicu protiv Naima Džaferovića (48), Muamera Velića zvanog “Vela” (51), Kenana Muslića (45), Adisa Šakovića zvanog “Šaka” (44), svi iz Sarajeva i Ahmeta Kulovića zvanog “Kula” i “Kulo” (67) iz Goražda.