DARA BUBAMARA SE VRATILA BIVŠEM MUŽU

Kako prenose mediji, pjevačica Dara Bubamara se poslije tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću sa kojim ima sina Kostu (11).

Naime, Dara se prije nekoliko dana navodno pomirila sa biznismenom, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu u Beogradu.

  • Dara je sa bivšim poslije razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je prije nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gdje pjeva za doček Nove godine i rekao da bi volio da zajedno budu te večeri – priča dobro obavješteni izvor blizak pjevačici i dodaje da se par vidio par dana pred najluđu noć, piše Informer.
  • Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svijetu da ponovo budu porodica. Dara se razniježila na te njegove riječi, primakla mu se i poljubila ga je. Poslije su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.

Nakon toga pjevačica je nastupala u jednom restoranu za doček Nove godine, u koji je došao Milan sa prijateljima.

  • Dara je pjevala, a Milan se smjestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cijele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sjede za istim stolom – objašnjava sagovornik za pomenuti list i dodaje kako folkerka i biznismen sutra putuju u Pariz, gdje ih čeka sin kojeg čuvaju Milanovi roditelji.

Navode da je ponovo sa bivšim mužem Dara Bubamara nije željela da komentariše, ali je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.

  • Ljudima u Srbiji nije jasno kako to da me bivši muž drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni, a i ja njega. Dosta mi pomaže i imam veliku podršku od njega, ne mislim tu samo na materijalnu. Mi ćemo ceo život biti zajedno jer imamo predivnog sina. Kosta naš razvod nikada nije ni osetio”, poručila je pjevačica, prenosi “Informer”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE