DINO MERLIN NAPRAVIO SPEKTAKL U CRNOJ GORI

Dino Merlin sinoć je održao koncert u Porto Montenegru, koja je bila njegova prva regionalna destinacija u okviru promotivne turneje 'live'.

Dino Merlin sinoć je održao koncert u Porto Montenegru, a nakon prošlogodišnjeg jedinstvenog muzičkog showa “Jedna noć u Porto Montenegru” bh. pjevač se i ovog ljeta vratio tamo gdje sve počelo još u oktobru 2020. godine premijerom prvog singla “Mi”.

Osim “live” premijere najnovijih singlova “Krive karte” i “Kako da ti kažem”, ovaj umjetnik i jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Evrope, poznat po harizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, drugu godinu zaredom u Porto Montenegro priredio je supershow obogaćen specijalnim scenskim efektima i osvježenom koncertnom set-listom u izvedbi desetočlanog pratećeg benda i plesne grupe.

Željko Vidinović

Impozantna pozadinska kulisa kultne otvorene scene SYNCHRO u Porto Montenegro dala je posebnu čar ovom ljetnom koncertnom spektaklu Dine Merlina.

Na koncertu se među brojnim gostima po drugi put u publici našao i šampion Wimbledona Novak Đoković sa suprugom i prijateljima.

Na samom početku nastupa Merlin je publici poručio: “Meni je večeras jako, jako posebna noć…”, a nakon što je ugledao tenisera u publici odlučio je ispričati anegdotu vezanu upravo za finale Wimbledona te ga posebno pozdraviti.

Željko Vidinović
  • Gledali smo Wimbledon, je li tako? – upitao je posjetitelje otkrivši da je sa sinom i kćerkom imao dogovor da s vremena na vrijeme provode vrijeme u “originalnoj četvorci”.
  • I tako smo se mi dogovorili da sjednemo i gledamo Wimbledon. Pitam ja ženu: ‘Amela, za koga ti navijaš?’. Kaže ona: ‘Za Novaka’. Pitam sina: ‘Hamza, za koga ti navijaš’, kaže on: ‘Za Novaka’. Pitam kćerku: ‘Naida, za koga ti navijaš’, ona malo neodlučna. Neće da kaže – započeo je Merlin.
Željko Vidinović
  • I krene meč. Kad na pola igre kaže: ‘Navijam za Novaka. On je prije svega džentlmen.’ Dame i gospodo, večeras je sa nama… Nemam običaj ovo da radim, ali ovo je posebna noć. Večeras je s nama šampion i džentlmen Novak Đoković – ispričao je.

Publika je Đokovića, koji se potom naklonio uz osmijeh, dočekala s ovacijama i aplauzom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.