DIREKTOR ZENIČKE BOLNICE POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Doktor Rasim Skomorac, direktor Kantonalne bolnice Zenica, pozitivan je na koronavirus.

Ovu informaciju potvrdio nam je dr. Kasim Spahić, pomoćnik direktora za medicinske poslove, kazavši da je Skomorac stabilnog zdravstvenog stanja.

  • Tačno je da je pozitivan na Covid-19. Stabilno je i nema značajnije simptome. Na kućnom je liječenju zajedno sa suprugom, s ozbzirom da nema potrebe za bolničkim liječenjem – kazao je Spahić za „Avaz“.

Inače, zaključno sa današnjim danom pod zdravstvenim nadzorom u Zeničko-dobojskom kantonu je 1.027 osoba. Od početka korone ukupno pozitivnih je 1.166 osoba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS BIT ĆE ODRŽANA ZA DESET DANA

0
Hitna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo bit će održana 29.marta sa početkom u devet sati i 30 minuta na temu sigurnosti.