DJEVOJČICA KOJA JE NESTALA U NJEMAČKOJ PRONAĐENA VEZANA ZA STABLO

Djevojčica (13) koja je bila napadnuta na putu iz škole pronađena je vezana za stablo plastičnim vezicama kraj njemačkoj grada Ostbeverna.

Pronašli su je građevinski radnici koji su pozvali hitnu pomoć, prenosi njemački RTL.

Djevojčica je navodno pronađena bez svijesti. Njezin bicikl i ruksak pronađeni su u obližnjem jarku. Prema policiji, 13-godišnjakinja je išla biciklom u školu kada je oteta i odvedena u šumu u blizini Ostbeverna. Policija je na upit RTL-a samo potvrdila da se radi o “neobičnoj situaciji”.

Djevojčica je u nesvjesnom stanju prebačena u bolnicu, a tamo je rekla da se ničega ne sjeća.

Još uvijek je nejasno što se dogodilo i ko je odgovoran za zločin, za sada nema dokaza o silovanju, rekla je glasnogovornica policije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JASNO JE K’O DAN: MILORAD JE K’O RADOVAN!

0
Još do prije nekoliko mjeseci raznorazni „stručnjaci i analitičari“ su nas uvjeravali da radije vjerujemo njihovim šupljim procjenama ponašanja i djelovanja Milorada Dodika - nego svojim očima i ušima!