DNEVNI HOROSKOP: BEZ ZDRAVLJA NEMA BOGATSTVA!

Ribe moraju da povedu računa o leđima, Vodolija pamet u glavu, Bik ima novo poznanstvo, Vaga ima problema sa disanjem

RAK

Očekuju vas manje prepreke koje ćete uspjeti da prevaziđete ako pokažete dovoljno inicijative.

Dobro se osjećate pored voljene osobe i sretni ste. Vaš odnos može da traje na duže staze. Hronični problemi vam se vraćaju.

LAV

Imate jako dobru intuiciju i na vreme uspijevate da predosjetite kada treba da mijenjate posao. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i lijepo vam je kada ste zajedno.

Ilustracija

Očekuje vas povoljan period za ljubav. Moguć je nizak pritisak.

DJEVICA

Nije povoljan dan i možete da očekujete stresove. Moguća je i manja šteta ili gubitak. Sa voljenom osobom ne dolazite lako do kompromisa.

Ako ste slobodni, niste raspoloženi za nova poznanstva. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE