DNEVNI HOROSKOP: MOŽETE DA OČEKUJETE PRILIKU ZA NOV POSAO!

Bik se dobro osjeća, Blizance očekuju promjene, Rak ima problema sa nervozom, Vodolija se odlično osjeća.

VAGA

Dosta toga je neizvjesno na vašem poslovnom polju i moguće je da ste prilično zabrinuti zbog toga.

Osoba koja vam se udvara će pokazati da joj je iskreno stalo do toga da joj posvetite malo vaše pažnje. Problemi sa osjetljivim očima.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za nove planove i pokretanje novih poslovnih projekata. Posvetite se svojim planovima.

Ne znate kako da reagujete u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo, imate neke veće nesuglasice. Povećajte unos magnezijuma.

STRIJELAC

Spremni ste da pokažete da ste odgovorni i da ćete dati sve od sebe kako bi uspjeli da ostvarite svoje ambicije.

Ilustracija

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za ljubav ali i za nova poznanstva. Manji problemi sa kožom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE