DNEVNI HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR: IMUNITET OPADA, HRANITE SE ZDRAVIJE!

Ovan tužan bez posebnog razloga, Ribe zanemaruju poslovne obaveze, Jarac depresivan

OVAN

Ni danas niste u svom najboljem izdanju. Loše ste volje, ni sami ne znate zašto. Povremeno vas obuzme tuga bez vidljivog razloga. Hranite se zdravije.

BIK

Pod stresom ste, danas ćete se u obavezama naći i više nego što možete da zamislite, pa se preporučuje da pokušate zadržati hladnu glavu. Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Pojačat će se vaša potreba da na druge ostavite jak utisak, pa ćete to uraditi i kad je o vašem izgledu riječ. Hranite se zdravije.

RAK

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje, kao dobar signal koji može da preraste u niz prijatnih situacija. Odlično se osjećate.

LAV

Naprosto ste neodoljivi i to sada koristite da uspostavite harmonične odnose sa ljudima. Na vaš račun će pristizati brojni komplimenti, a vi ćete ih sa uživanjem prihvatati. Zdravlje dobro.

DJEVICA

Vi ste skloni da se povlačite u svoj svet, jer tu na neki način uspijevate da povratite svu onu energiju koju na poslu izgubite. Imunitet je u slabljenju.

VAGA

Da biste zadovoljili sve svoje potrebe za komuniciranjem , vama je neophodan jedan užurban tempo rada, sa puno telefonskih poziva i prepiske. Kad ste u obavezama preko glave, osjećate se živim! Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Nervozni ste i to se na vama i te kako primjećuje, pa očekujte brojna pitanja drugih ljudi, koji su već po malo zabrinuti za to vaše stanje. Niste u kondiciji.

STRIJELAC

Danas ste veoma osjetljivi. Lakše vam je da shvatite ljude i da se unesete u njihove probleme. Spremni ste da pomognete svakome ko danas vašu pomoć zatraži. Problemi sa sinusima.

JARAC

Zapali ste u jednu učmalu fazu u kojoj nemate nikakvih dešavanja , a niste voljni da se pokrenete i nešto učinite. Nervozni ste.

VODOLIJA

Danas ste više raspoloženi za druženje, nego za neke konkretne aktivnosti. Vi znate kad treba da usporite i sad to upravo pokazujete. Kontrolišite pritisak.

RIBE

Okolina nije navikla na vaše opuštenije ponašanje kad je o poslu riječ. Pitaju šta se s vama događa. Umjesto da se ljutite, prepustite se onom što vam prija i uživajte. Preosjetljivost.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TURSKI BROD SA 3.774 TONE HUMANITARNE POMOĆI ZA GAZU STIGAO U...

0
- Deveti brod dobročinstva - upućen iz Turske za ljude u Gazi, pristao je u egipatsku luku Arish, gdje će biti istovareno oko 3.774 tone humanitarne pomoći.