DNEVNI HOROSKOP ZA 6. SEPTEMBAR: OČEKUJE VAS ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

Lavovi će privlačiti pažnju suprotnog pola, Bikovima cvjetaju ruže na polju ljubavi, Vagama predstoji uspjeh na poslu

OVAN

Osjećate se poletno, ali ne zaboravite – ko visoko leti, nisko pada. Ne pretjerujte sa poletom odjednom, gradite svoje ciljeve postepeno i bez žurbe, inače će se sve srušiti kao kula od karata. Pregovarajte sa voljenom osobom o stvarima koje želite da popravite.

BIK

Planiranje je pola uspjeha, to na vašem radnom mjestu svi već dobro znaju, vrijeme je da i vi to shvatite. Na ljubavnom planu ste u fazi kada vam je sve potaman. Uživajte u njoj.

BLIZANCI

Koncentracija na poslu nije na vrhunskom nivou, potrudite se da popravite fokus i da se usmjerite na prave zadatke. Emotivni status može biti bolji, ali nije ni najgori, nemojte se žaliti.

RAK

Ideja je jedno, a sprođenje ideje nešto sasvim drugo. Morate naći saradnike koji će vam pomoći u tome. Očekujte susret koji će vas uzdrmati, ni u najluđim snovima niste očekivali da vidite tu osobu. I nemojte da napravite istu grešku kao u prošlosti.

LAV

Maštovitost danas kod vas dolazi do izražaja, ne stidite se i podijelite vaše ideje sa kolegama. Razmjena mišljenja uvek dovodi do dobrih rezultata i rješenja. Privlačni ste svojoj okolini zbog sjaja kojim zračite. Iskoristite taj sjaj za neka nova poznanstva i prijateljstva.

DJEVICA

Melanholični ste na poslu uslijed toga što se već dugo ne dešava ništa novo na poslovnom planu. Vaš partner već dugo čeka da ponovo bude zaveden, potrudite se i odigrajte vašu ulogu kako valja.

VAGA

Zabrinuti ste zbog prevelikih poslovnih obaveza, ali uskoro će vas dočekati nagrada za trud. Trud se na kraju uvijek isplati, zapamtite to. Nije vam do svađa sa partnerom, razgovarajte sa njim oko vaše budućnosti i nekih promjena koje su vam i te kako potrebne.

ŠKORPIJA

Saradnici su vam pod pritiskom zato što misle da se takmičite sa njima. Iskren razgovor može veoma promijeniti ovu situaciju koja ni vama ne odgovara. Ljubavna veza je kao kompanija, morate je nadograđivati i investirati sebe da bi bila uspješna, ne zaboravite to.

STRIJELAC

Društveni status je nešto što možda vama nije bitno, ali će napredak na društvenoj ljestvici dovesti do nekih novih kontakata. Iskoristite te kontakte za neku novu poslovnu šansu. Niste bili iskreni prema partneru i to vas izjeda. Budite iskreni i bit ćete iznenađeni ako naiđete na razumijevanje.

JARAC

Danas vam je prilika da se pokažete na poslu. Ovo je šansa koju ste dugo čekali, nemojte je propustiti. Ko zna kada ćete ponovo dobiti šansu da se pokažete. Lijepi trenuci u ljubavnoj vezi će vam dati malo dodatne energije da ovaj dan privedete kraju na pravi način. Odnos sa kolegama je standardno dobar. Ne očekujte neke veće promene na poslu u skorije vrijeme. To ne mora uvijek da bude loše. Razlike između vas i vašeg partnera su nepremostive, ponekad je bolje završiti priču nego pokušati nešto što ničemu ne vodi.

RIBE

Odvezite se negdje daleko na nekoliko sati i budite potpuno sami, to će vam pomoći da napunite baterije za nove obaveze. Ukoliko niste u vezi, ne očekujte ozbiljnu ljubavnu vezu u sljedećem periodu, za vas je trenutno samo flert i dobar provod.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.