DNEVNI HOROSKOP ZA 9. OKTOBAR 2019: BIKOVI, OPREZ! RAK BEZ KONCENTRACIJE, DJEVICA NE ODUSTAJE

RAK POSAO: Neophodno je da poradite na koncentraciji kako biste mogli da ostvarujete bolje poslovne rezultate.LJUBAV: Moguće je da vam smeta miješanje sa strane u vašu vezu. Sa partnerom treba iskreno da porazgovarate.ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. LAV POSAO: Moguće je da niste sigurni na koji način da se posvetite riješavanju poslovnih problema […]

RAK

POSAO: Neophodno je da poradite na koncentraciji kako biste mogli da ostvarujete bolje poslovne rezultate.
LJUBAV: Moguće je da vam smeta miješanje sa strane u vašu vezu. Sa partnerom treba iskreno da porazgovarate.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje.

LAV

POSAO: Moguće je da niste sigurni na koji način da se posvetite riješavanju poslovnih problema i da vam je potrebna nečija pomoć.
LJUBAV: Postoje manji problemi u komunikaciji između vas i voljene osobe ali rješenje može da se nađe.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

DJEVICA

POSAO: Dajete svoj maksimum i trudite se da napredujete kada je u pitanju vaš posao. Nećete odustati.
LJUBAV: Moguće je da ćete imati manje poteškoće na ovom polju. Očekuje vas veoma nezgodna faza na ovom planu.
ZDRAVLJE: Mijenjajte loše navike.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE