DNEVNI HOROSKPOP ZA 5. APRIL: PREZADOVOLJNI STE PRILIVOM FINANSIJA!

Bikovi su prezadovoljni poslom, Ribe su zadovoljne, Ovnovi su stabilnog zdravlja

OVAN

Sa puno optimizma započinjete realizaciju novog poslovnog projekta. Uvjereni ste da vas čeka siguran finansijski uspjeh. Ukoliko ste slobodni započinjete novu vezu od koje mnogo očekujete. Zdravlje je stabilno.

BIK

Posao se odlično razvija zbog čega ste zadovoljni. Ukoliko sarađujete sa strancima prisutno je međusobno povjerenje i uvažavanje. Bračni partner je zainteresovan za proširenje porodice. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik pred vama je poznanstvo sa osobom koja ostavlja odličan utisak i kojoj nudite poslovnu saradnju. Emocije su vam proradile i u potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Moguća je infekcija.

RAK

Odličan je dan za dobijanje nove poslovne ponude. Ukoliko već radite sa lakoćom odrađujete poslovne obaveze. Uprkos tome što vezu smatrate stabilnom uživate u tajnom flertu čega je partner nesvjestan. Osjećate se dobro.

LAV

Obaveze shvatate na maksimalno odgovoran način. Odlično ste organizovani, stalo vam je da sve odradite na vrijeme, kvalitetno i u tome uspijevate. Voljena osoba je napeta i vi se trudite da je opustite. Zdravlje je solidno.

DJEVICA

Prezadovoljni ste prilivom finansija. Sponzor uplaćuje novac baš kao što je i obećao. Niste oduševljeni kako se veza razvija. Vaš utisak je da partnera ništa drugo ne zanima osim veze i to vas guši. Cirkulacija je loša.

VAGA

Nadređena osoba inicira sastanak, jer želi da razgovara o poslovnoj i finansijskoj situaciji. Bračni odnos je zadovoljavajući. Ne primjećujete da druga strana ima probleme koje krije od vas. Moguća je infekcija.

ŠKORPIJA

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Saradnja sa kolegama je harmonična, a posao se odvija baš kao što ste i predviđali. Brak je stabilan, a partner u potpunosti posvećen vama. Glava, bubrezi i genitalije su osjetljivi.

STRIJELAC

Fokusirani ste na saradnju sa inostranim saradnicima i ona se odlično odvija. Bračni partner priželjkuje proširenje porodice. Razmišlja da vam otvoreno kaže šta želi. Mogući su problemi sa urinarnim sistemom.

JARAC

Zvanično ulazite u vode privatnog biznisa. Samopouzdanje je na visokom nivou, spremni ste da uložite vrijeme i trud i očekujete rezultate. Ne dopada vam se ponašanje bračne partnerice jer joj smeta vaša primarna porodica.

Osjećate se dobro.

VODOLIJA

Konačno donosite odluku da prekinete poslovnu saradnju kojom već neko vrijeme niste bili zadovoljni. U asocijalnoj ste fazi. Niste raspoloženi za druženje sa ljudima, tako da ste i dalje emotivno slobodni. Mogući su problemi sa genitalijama.

RIBE

Imate dosta obaveza, ali sve uspijevate da odradite na vrijeme. Zadovoljni ste, osjećate se korisno. Ljubomora negativno utiče na vaš odnos. Partner smatra da ste bez potrebe ljubomorni. Zdravlje je stabilno.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MISTERIJA NESTANKA DANKE ILIĆ (2): ŠTA TO SKRIVAJU NJIVE NA PORODIČNOM...

0
Cijela Srbija i region sa strijepnjom već 4. dan iščekuju da li će policija i ovog jutra nastaviti sa kopanjem i radovima u okolini mjesta nestanka Danke Ilić u potrazi za dokazima i rješenjem misterije.