DODIK: MNOGI UGLEDNI ČLANOVI DNS-A NE PODRŽAVAJU ODLUKU O ISTUPANJU IZ KOALICIJE

Lider SNSD-a Milorad Dodik najavio je da će večeras u Banjoj Luci biti održan sastanak koalicionih partnera na kojem će se analizirati odluka DNS-a da istupi iz vladajuće koalicije u RS i na niovu BiH.

Na pitanje novinara da prokomentariše odluku Predsjedništva DNS-a da izađu iz vladajuće koalicije, Dodik je rekao da je to njihova odluka.

  • Mnogi ugledni članovi te stranke javili su mi se i rekli da ne podržavaju takvu odluku – rekao Dodik novinarima u Bratuncu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SUNČANIJE VRIJEME DO KRAJA SEDMICE, OD 1. APRILA PROMJENE

0
Nestabilno vrijeme zadržaće se do petka uz povremene padavine u centralnim, istočnim i jugozapadnim predjelima Bosne, kao i u Hercegovini, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.