ĐOKOVIĆ JE OVU LJEPOTICU POGODIO U GLAVU: ODMAH JE DOTRČAO DO NJE, A NJEN POTEZ NAKON TOGA ĆE VAS ODUŠEVITI

Mnogi su i dalje zatečeni odlukom da se Novak Đoković diskvalifikuje za US opena nakon što je linijskog sudiju nenamerno pogodio lopticom u grlo.

Nakon toga Đoković se izdigao i na fenomenalan način osvojio turnir u Rimu i tako zapušio usta svim kritičarima.

Ipak, sada se na internetu pojavio snimak od prije nekoliko godina, gde je Novak također slučajno iz sve snage pogodio jednu skupljačicu loptica u glavu, a udarac je bio toliko jak da ni kamera nije uspjela da uhvati taj trenutak.

Mlada djevojka se samo nasmijala, a Novak je dotrčao i zagrlio je, iako je udarac bio izuzetno jak i bolan.

Video možete pogledati i OVDJE.

Djokovic Apologises In Madrid

⚠ LOOK OUT ⚠Last night’s Nadal/ball kid moment got us thinking…

Posted by ATP Tour on Thursday, 23 January 2020

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BEĆIROVIĆ-KOMŠIĆ U UN-U: POZIVAMO ČLANICE UN-A DA ZAŠTITE ISTINU O GENOCIDU...

0
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić razgovarali su s predsjednikom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) Dennisom Francisom u sjedištu UN-a povodom predstavljanja Nacrta rezolucije o Međunarodnom danu sjećanja i obilježavanja genocida u Srebrenici počinjenog 1995.