DOKTORI SE MALOLJETNIKU BORE ZA ŽIVOT NAKON ŠTO JE NA PJEŠAČKOM NA NJEGA NALETIO MLADIĆ

Ljekari splitske bolnice bore se za život 17-godišnjaka kojeg je sinoć u Splitu deset godina stariji mladić, vozeći pod utjecajem alkohola i neprimjerenom brzinom oborio, saopćila je policija.

Saobraćajna se nesreća dogodila oko 3.30 sati  kada je 27-godišnjak oborio 17-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu.

Tom prilikom je pješak zadobio teške i po život opasne ozljede te je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Split gdje je zadržan na Jedinici intenzivnog liječenja.

Uviđaj je obavila zamjenica ODO uz saradnju policije i saobraćajnog vještaka.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TRAKO- MAHMUTOVIĆ: VAKUF JE AMANET KOJI ISLAMSKA ZAJEDNICA USPJEŠNO NOSI 12...

0
Danas je zvanično počela manifestacija „Dani vakufa“ koja će trajati do 7. maja, a koja će, prema svim najavama, do sada biti i najbolja i najuspješnija u smislu otvaranja novih vakufa, ali i promocije značaja i bogatstva institucije vakufa ne samo za historiju i kulturu Bosne i Hercegovine, nego i za njenu još stabilniju i prosperitetniju budućnost.