DONATORSKO VEČE ZA ISPUNI MI ŽELJU ODRŽANO U KOPENHAGENU: SVI ŽELE POMOĆI UGROŽENIM

Donatorsko veče za emisiju „Ispuni mi želju“ Hayat TV, koje je po prvi puta organizirano u Evropi, održano je prošlog mjeseca u Kopenhagenu, u Kraljevini Danskoj.

Na poziv BKC-a upravo u toj zemlji boravio je i dio tima emisije „Ispuni mi želju“ Džena Zeničanin i Šejla Cocalić.

Ljudi iz gotovo svih krajeva Skandinavije su došli da bi dali svoj doprinos i svoju donaciju. Jako je puno džemata, BKC-ova iz drugih gradova koji su se udružili i dali svoje donacije za emisiju koja godinama ne odustaje od promjeni svakodnevnicu ljudima koji su ugroženi i koji, vrlo često, ne vide izlaz iz stanja u kojem se nalaze.

Našoj ekipi su se radovali svi i željeli su da ta noć prođe u najljepšem sjećanju za sve.

Važno je napomeniti da je na kraju ove noći prikupljene donacije u iznosu od:

  • 163.515 danskih kruna
  • 10.840 švedskih kruna
  • 130 eura

Priču sa humanitarne večeri iz Danske, gledamo ovog četvrtka u 20 sati.

Ovom prilikom se od srca zahvaljujemo čelnim ljudima bosansko-kulturnog centra u Kopenhagenu zajedno sa svim dobrim ljudima bez kojih ovo ništa ne bi bilo moguće.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BIVŠI KOMANDANT NATO-A: DODIK BLIZAK MOSKVI, PUTINOV NOVI FRONT U UKRAJINSKOM...

0
James Stavridis, bivši vrhovni komandant savezničkih snaga NATO-a i admiral u penziji, u autorskom tekstu iskao je "da ruski predsjednik Vladimir Putin "gura propagandu" i podstiče "vjerske sukobe" u Bosni i Hercegovini i na Kosovu kako bi odvratio NATO od rata u Ukrajini.