DOŽIVOTNO PAMTE: OVA ČETIRI ZNAKA VAM NIKAD NEĆE OPROSTITI AKO IH POVRIJEDITE

Za njih ne vrijedi ono "opraštam, ali ne zaboravljam". Oni ne opraštaju, a ni ne zaboravljaju.

Astrolozi kažu da su četiri horoskopska znaka posebno specifična po doživotnom zamjeranju nečega što ste zgriješili (ili što su oni protumačili kao da ste zgriješili).

Riječ je o ova četiri znaka:

Bik

Bikovima je izuzetno teško otvoriti se ljudima, pa kada to jednom učine, očekuju da se njihovo povjerenje nikada ne smije iznevjeriti. Ako ih osoba ipak povrijedi ili iznevjeri, oni će to pamtiti zauvijek i veoma će teško ikada oprostiti.

Rak

Rakovi su veoma nježni i osjetljivi te ih je lakše povrijediti nego bilo koji drugi znak. Ako se neko poigra s njihovim osjećajima i povrijedi ih, oni će taj osjećaj izdaje pamtiti zauvijek.

Škorpion

Škorpioni su strastveni u svemu, pa tako i u mržnji. Ako vas vole, učinit će sve za vas, no ako im učinite nešto nažao, bolje vam je da se pazite jer oni to zaboraviti neće nikada.

Jarac

Jarci vjeruju u život slobodan od stresa i negative pa ako neku od tih stvari unesete u njihov život, oni će vas automatski isključiti i to će vam pamtiti zauvijek.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ZAVRŠENI RADOVI NA CJEVOVODU DN 700 U SARAJEVU

0
Završeni su radovi na uvezivanju dijela rekonstruisanog potisnog cjevovoda DN 700 za pravac pumpanja Alipašin most-Kobilja glava koji su se odvijali na spoju ulica Srđana Aleksića i Džemala Bijedića, kao i radovi na popravci kvara na cjevovodu DN 500 u ulici Jukićeva.