DRAGAN MIHALJEVIĆ, KONZUL BIH U ITALIJI: OVDJE UMIRU I MLAĐI LJUDI, ZATO VAS MOLIM OSTANITE U KUĆAMA

Da je situacija u Italiji i dalje najgora u Europi, ali i svijetu potvrdio je Dragan Mihaljević, konzul BiH u Italiji.

Kako je kazao Bosanci i Hercegovci koji su radili u ovoj zemlji ostat će bez posla-

  • Oni su već ostali bez posla, stan nemaju od čega platiti jer je ovdje sve u kolapsu. Našim državljanima, ali i onima iz drugih zemalja ništa drugo ne preostaje  nego da se vrate u matičnu državu – pojasnio je Mihaljević.

On je dodao da je u ovom periodu, ipak, najvažnije da mislimo na zdravlje i pridržavamo se mjera.

  • Mi smo cijelo vrijeme govorili o brojkama zaraženih, a ne smijemo ni misliti o onima koji su zaraženi, a ne znamo jer nemaju simptome. Zato dragi građani molim vas da ostanete u kući.

Dodao je da smrtnost u Italiji nije samo zastupljena kod osoba straije životne dobi, nego i kod mlađih, prenosi N1.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JA SAM ENDOKRINOLOG I KAŽEM VAM – NAJLAKŠI NAČIN DA DOBIJETE...

0
Dijabetes tipa 2 je bolest koja je povezana sa mnogim životnim problemima, uključujući i visok krvni pritisak, koji se često naziva i "tihi ubica".