DRAMA U VOZU: ŽENE SE POSVAĐALE OKO TOGA KOJA JE DEBLJA, A UBRZO JE NASTAO POTPUNI HAOS

Kamerom je zabilježen šokantan trenutak kada je jedna žena otkinula bisernu ogrlicu sa vrata trudnice u nasilnom napadu u vozu u Londonu.

Svađa u vozu je brzo eskalirala u fiziči obračun. Sukob je navodno počeo nakon što je jedna žena pitala trudnicu koja je sjedila pored nje da se pomjeri jer je zauzela i dio njenog sjedišta.

Međutim, kako ova nije htjela da se pomjeri, uslijedio je verbalni obračun.

– Ko je veći ja ili ti? – upitala je žena, na šta joj je trudnica odgovorila: “Mislim da si ti”.

To je naljutilo ženu koja je bijesno viknula: “Ti to meni kažeš da smršam?!”

Zatim je zgrabila ogrlicu i strgnula je sa vrata trudnice, nakon čega su se perle rasule po vozu.

– Glupa djevojko! Nemoj nikad više tako da pričaš sa mnom. Jesam li bila neljubazna prema tebi? Lijepo sam te pitala. Imaš sreće što te nisam udarila u lice – vikala je žena, prenosi Dejli mejl”.

Kada je trudnica zaprijetila da će pozvati policiju, ova je pokušala da joj otme telefon iz ruku.

– Nemoj da me je**no diraš, ja sam trudna – uzvratila joj je.

Snimak obračuna napravio je neko od putnika.

Video pogledjate OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.