DRAMATIČNO KOD OLOVA: NESTAO 57-GODIŠNJAK! TRAŽI GA GSS ZAVIDOVIĆI I NOVI GRAD SARAJEVO

Na području Olova tačnije u mjestu Ćunište nestao je 57-godišnji muškarac. Ova informacija potvrđena je za Hayat.ba.

U potragu za njim krenuli su pripadnici GSS Zavidovići zajedno s kolegama GSS Novi Grad Sarajevo.

Fahrudin Dobrača, rukovodilac Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo, za Hayat.ba kazao je da je policija upoznata sa situacijom i da počinje potraga.

-Naš tim od 20-tak ljudi pomoći će pripadnicima zavidovićkog GSS-a u ovoj potrazi. Nadamo se lijepim vijestima odnosno da što prije pronađemo čovjeka. Policija u Olovu je upoznata o cijeloj situaciji – kratko nam je kazao Dobrača.

(A.S.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SAVI PRONAĐENO TIJELO U RASPADAJUĆEM STANJU

0
iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su da je jutros u rijeci Savi u Zagrebu pronađeno tijelo nepoznate osobe.